Σχετικά με εμάς

banner imagebanner image

Ξυνόγαλος Χρήστος
Λογιστικό Γραφείο Καρδίτσα

Το λογιστικό μας γραφείο ιδρύθηκε από τoν κ . Ξυνόγαλο Χρήστο (Φοροτεχνικός Α΄τάξης - Οικονομολόγος), με εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία. Εδρεύει στην  Καρδίτσα και δραστηριοποιείται στον τομέα των λογιστικών – φοροτεχνικών υποθέσεων και ασφαλειών παντός τύπου.
 
Το γραφείο μας είναι πλήρως μηχανοργανωμένο με λογιστικά και φοροτεχνικά προγράμματα που συνεχώς αναβαθμίζονται βάση των νέων νόμων και ρυθμίσεων και κατέχει άδεια λειτουργίας από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. 
 
Η πολυετή εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, την συνέπεια και την αξιοπιστία, έχουμε κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
 
Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον με τεράστιο ανταγωνισμό, το γραφείο μας είναι σε θέση να στηρίξει επιστημονικά την προσπάθεια των επιχειρήσεων σας για την επίτευξη των στόχων.
 
Υπηρεσίες προς ιδιώτες
Υπηρεσίες προς ιδιώτες

Το λογιστικό μας γραφείο που βρίσκεται στην Καρδίτσα, με την μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των λογιστικών, είναι στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί...

Περισσότερα

Υπηρεσίες προς Επαγγελματίες
Υπηρεσίες προς Επαγγελματίες

Εξυπηρετούμε υπεύθυνα, ποιοτικά και με εχεμύθεια κάθε είδους επιχείρηση, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την άμεση διευθέτηση και διεκπεραίωση κάθε λογιστικού...

Περισσότερα

Ασφάλειες
Ασφάλειες

Το λογιστικό μας γραφείο που βρίσκεται στην Καρδίτσα, εκτός από τις λογιστικές υπηρεσίες, σας προσφέρει και υπηρεσίες ασφάλισης. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες...

Περισσότερα

 
Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία με επαγγελματισμό και αξιοπιστία για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με εχεμύθεια και ανταγωνιστικές τιμές.
 
Σκοπός μας είναι να παρέχουμε κάθε στιγμή αξιόπιστες λύσεις σε εταιρείες όλων των κατηγοριών, αλλά και σε φυσικά πρόσωπα.
 
Εξυπηρετούμε την Καρδίτσα και όλο το Νομό Καρδίτσας.
 

 
Για οποιαδήποτε ενημέρωση και επιπλέον πληροφορίες, είμαστε στη διάθεση σας.